Recurs

Montaner lamenta la resposta del Govern al seu recurs pel pacte amb Grífols

La consellera general considera "sorprenents" les explicacions del gabinet jurídic

La consellera no adscrita, Carine Montaner.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera general, Carine Montaner ha enviat un comunicat responent a la resolució del gabinet jurídic del Govern en relació al seu recurs sobre el pacte de l'executiu amb Grífols.

Montaner acusa de "poca serietat" al gabinet jurídic després que en tot el document -una pàgina i mitja- escrivís malament el seu cognom de forma reiterada ja que la citava com a 'Montané'. A banda d'això, la Consellera General considera que la resposta és una "fugida endavant", ja que el text conclou que no té la legitimitat per presentar un recurs administratiu, fent referència a l'article 50 de la Constitució. Segons Carine Montaner, aquest article és molt clar en aquest sentit, "donant als consellers la facultat de control de l'acció de Govern en el seu sentit el més ampli possible". Finalment, Montaner explica que caldria demostrar si el "pacte de socis" és un document preparatori, ja que el gabinet jurídic li ha respost que no es poden impugnar els textos d'aquesta naturalesa.

Carine Montaner es sorprèn perquè segons explica "ningú té legitimitat per qüestionar el pacte", un fet que "és molt sorprenent per un país democràtic", assegura, i manté que els lletrats que l'assessoren, "la resolució trepitja la Constitució Andorrana i el Codi de l'Administració".

tracking