x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Solidaritat

Mans Unides recapta 148.700 euros en la campanya contra la fam

L'ONG ha pogut finançar projectes a Senegal, Camerun, Uganda, Tchad, Colòmbia, Hondures, Gàmbia i Guinea-Conakry
Actualitzada 08/11/2021 a les 11:37
Mans Unides ha finalitzat la campanya Contagia solidaritat per acabar amb la fam amb la recaptació de 148.722,95 euros, segons recull en la memòria corresponent al 2021. L'ONG ha aconseguit els fons amb 108.027 euros de donacions anònimes, amb l'aportació de Govern per un import de 28.736 euros, amb les activitats de la campanya que ha recollit 2.615 euros, amb col·lectes a esglèsies parroquials que han sumat 8.168 euros i amb les que s'han fet al col·legi Sant Ermengol i Sagrada Família que s'han saldat amb 2.001 euros, segons ha detallat l'entitat.

L'ONG es mostra molt agraïda amb el resultat de la campanya solidària que ha servit per finançar programes a Senegal, Camerun, Uganda, Tchad, Colòmbia, Hondures, Gàmbia i Guinea-Conakry. Els fons recaptats han servit per pagar una sala i equipament quirúrgic per a l'hospital de malalts de sida de Nkolondom i una sala de costura per donar sortides professionals a joves en situació de vulnerabilitat a Yaoundé, dos projectes a Camerun. 

L'entitat andorrana ha finançat amb les aportacions una casa d'acollida per a nens orfes i de famílies monoparentals a Gàmbia, la segona etapa de la construcció del Collège de Sokone amb les Escoles Pies per fer tres aules, la sala de mestres, la d'informàtica i els lavabos a Sokone, Senegal, o una vintena de lliteres per a aprenents de mecànica i electricitat d'una escola a Guinea-Conakry, entre d'altres. El projecte costejat a Hondures ha estat per pagar les matrícules, els llibres i equipar les aules per facilitar l'accés a educació secundària a 129 joves de comunitats rurals i a Bogotà s'ha fet una contribució de 24.000 euros perquè la Fundació Mare Janer pugui ajudar gent que dorm al carrer i a immigrants veneçolans que es troben en situació d'extrema pobresa i en risc d'exclusió social. Els fons ajudaran a construir un menjador, un espai d'acollida i banys i dutxes, segons detalla Mans Unides en la memòria de la campanya 2021. 
Etiquetes
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts