Meteorologia

Previsió de vents forts tot el dia

Mobilitat ha activitat la fase groga aquest matí al port d'Envalira durant una hora

Previsió del temps per avuiMeteorologia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de Mobilitat ha activat la fase groga per circular pel port d'Envalira des de dos quarts de deu d'aquest matí fins poc abans de les onze en una jornada que Meteorologia alerta que continuarà bufant el vent amb intensitat.La previsió metereològica indica que el vent es mantindrà fort durant tot el dia perquè les altes pressions continuen aportant un flux de nord-est. La resta de la setmana la pertorbació anomenada Blas seguirà al'oest del Mediterrani i marcarà el temps de la setmana que es preveu que no tingui precipitacions.

Metereologia ha informat que aquesta matinada el vent ha arribat a bufar a 76 quilòmetres per hora a la Borda Vidal, i que ahir les ràfegues més fortes van ser de 83 quilòmetres per hora al mateix punt. La velocitat en alçada ha estat de 128 quilòmetres per hora a les Fonts d'Arinsal i hi ha hagut una "feble nevada" al nord del Principat.

L'avís de Mobilitat suposava que els conductors han de portar equipaments o pneumàtics d'hivern per transitar per aquest tram de la General 2.vLa fase groga activada aquest matí obliga a limitar la velocitat a 60 quilòmetres i a evitar qualsevol maniobra brusca, a més d'augmentar la distància de seguretat amb la resta de vehicles.

Imatge del port captada per Mobilitat

tracking