x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

La jove que va patir un desmai a la disco segueix a l'UCI, però estable

La policia va detenir un jove en intervenir per una barralla i enfrontar-se als agents
Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Fernando Galindo
Actualitzada 07/11/2021 a les 12:07
Una noia de 22 anys es troba ingressada des d’ahir a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell després de desplomar-se la matinada de dissabte a l’interior d’una popular discoteca a la zona de Santa Coloma, a la parròquia d’Andorra la Vella. 

Des del centre hospitalari informen que la jove resident es troba ingressada a la Unitat de Cures Intensives en haver estat víctima d’una aturada cardíaca i que de moment està estable, tot i que no s'han donat més detalls de la seva evolució. "Ara s'ha de veure com els òrgans es van reposant després d'aquesta aturada", han informat. Els motius que la van produir, de moment es desconeixen, però algunes fonts no descartaven que hagués pogut estar induïda presumptament per la ingesta d’alcohol.

La noia va poder ser reanimada al lloc pels equips d’emergència sanitària que van acudir a la zona per atendre-la. Ahir la jove resident es trobava en coma i sedada. Tanmateix des del centre hospitalari van informar que la jove es troba estable i pendent de proves per determinar-ne el diagnòstic i a l’espera de la seva evolució.

Els primers a arribar al lloc dels fets van ser efectius de la policia, que cinc minuts abans de les dues de la matinada van avisar els bombers perquè actuessin els seus sanitaris. De moment hi ha molta cautela abans d’apuntar els motius del desmai, si pot ser per un problema de salut o per la ingesta d’algun producte tòxic.

Baralla a l’exterior d’un local
La mateixa nit el cos de seguretat també es va haver de desplaçar, minuts més tard, per una altra intervenció. En aquest cas, van haver d’acudir a causa d’una baralla que s’estava produint a l’exterior d’un local nocturn d’Andorra la Vella.


Segons informaven des del cos de seguretat, els agents van rebre l’avís a les tres hores de la matinada. Després d’acudir per dissuadir la baralla, es va procedir a la detenció d’un dels joves per enfrontar-se als agents i actuar desproporcionadament envers dels agents.
Etiquetes
Veure’n més
18
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts