Un motorista ferit lleu en un accident a Sant Julià de Lòria

La policia va intervenir també per dos accidents de trànsit que van tenir lloc a la tarda a Escaldes-Engordany i a Encamp

Ambulàncies a l'hospital.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove resident de 18 anys que conduïa una motocicleta va resultar ferit lleu ahir ales 18 hores a la carretera de la Rabassa al quilòmetre 0’700, de la parròquia deSant Julià de Lòria. Es tracta d'un sinistre aïllat on només s’hi va veureimplicada la motocicleta, una Yamaha model MT125, amb matrícula del Principat.

Dos accidents amb ferits a Encamp i Escaldes- Engordany

La policia va intervenir ahir per dos accidents de trànsit que van tenir lloc a la tarda a Escaldes-Engordany i a Encamp. El primer sinistre es va produir a les 15.23 hores al carrer Falgueró de la parròquia escaldenca, on un jove de 16 anys va resultar ferit lleu mentre conduïa una motocicleta Keeway model Superlight 125 amb matrícula del Principat i en què va ser l’únic implicat. El segon incident va tenir lloc a les 17.12 hores al número 8 de l’avinguda encampadana Joan Martí. En aquest cas, es tractava del conductor d’un patinet elèctric, un home de 55 anys, que hauria patit l’accident també sol, però no va patir lesions importants.

tracking