TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Una noia es desploma a la discoteca i es troba ingressada a l'UCI

La policia va detenir un jove després d'intervenir per una barralla i enfrontar-se als agents

Hospital de Meritxell.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una noia de22anys es troba ingressada a l'UCI de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell després de desplomar-se aquesta matinada a l’interiord'una discoteca de Santa Coloma, a Andorra la Vella. Des del centre hospitalari han informat que la resident es troba ingressada ala Unitatde Cures Intensives després de patir una aturada cardíaca. De moment, es desconeixen els motius que la van produir, però algunes fonts no descarten que hagués pogut estarinduïdapresumptamentper la ingesta d'alcohol. La noia va poder ser reanimada al llocpels equips d’emergència sanitària i ara es troba en coma, sedada, tot i queestablei a l'espera de la seva evolució. El cos de policia també va actuar al local d'oci nocturn a requeriment dels bombers quan van rebre l'avís a les 2 hores de la matinada.

Baralla a l'exterior del local

Aquesta mateixa nit el cos de seguretat també es va haver de desplaçar, minuts més tard, per intervenir a causa d'una baralla que s'estava produint a l'exterior d'un local nocturn d'Andorra la Vella. Segons informen, els agents van rebre l'avís a les 3 hores de la matinada. Després d'acudir per dissuadir la baralla, es va procedir a la detenció d'un jove per enfrontar-se als agents i actuar desproporcionadament envers el cos.

tracking