TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

TRÀNSIT

Un ferit a Ribera d'Urgellet provoca retencions d'entrada al país

El sinistre ha obligat a tallar la carretera N-260 en els dos sentits de la marxa durant una hora

Trànsit dens CG1- La Portalada sentit nord.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista ha resultat ferit lleu, segons el SEM, en un accident amb un turisme aquest dissabte poc abans de les 16 hores de la tarda a l'N-260 a l'altura del terme municipal de Ribera d'Urgellet (Alt Urgell). El sinistre ha obligat a tallar la carretera en els dos sentits de la marxa durant una hora. Ara ja s'ha restablert al trànsit. L'incident ha generat retencions d'entrada al país.

Per altra banda, el departament de Mobilitat informava de les retencions d'entrada al Principat per la fronterahispanoandorrana que s'han generat aquest migdia. Les cues es registraven al'N-145que uneix la Seu d'Urgell i Andorra, però no eren de la mateixa magnitud que el cap de setmana anterior que coincidia amb el pont de Tot Sants. També hi ha hagut trànsit dens a la carretera general 1, a l'altura de la Borda Sabater en sentit nord, però no s'han registrat cues per sortir del país.

tracking