x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Acte institucional

Reunió amb el govern català per impulsar la cooperació territorial

Gallardo va parlar amb la consellera Vilagrà d’infraestructures, connexions i economia
Gallardo i Vilagrà reunits ahir al matí.

Gallardo i Vilagrà reunits ahir al matí.

Gallardo i Vilagrà reunits ahir al matí.

SFG
Actualitzada 05/11/2021 a les 12:01
El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, es va desplaçar ahir a Barcelona per reunir-se amb Laura Vilagrà, consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya. A la trobada, que es va celebrar al Palau de la Generalitat, Gallardo i Vilagrà van tractar diferents aspectes de les relacions entre Andorra i Catalunya.

El ministre i la consellera van acordar impulsar la cooperació entre els dos territoris en diferents àmbits com ara les infraestructures, l’intercanvi econòmic, les connexions, així com en projectes d’interès comú. Els representants polítics també van poder parlar de l’actualitat econòmica, política i social en l’actual context, així com els reptes futurs que aborden els dos governs. Un altre tema que va ocupar la seva atenció va ser la candidatura als Jocs Olímpics Barcelona-Pirineus per al 2026.

El ministre també va visitar el port de Barcelona per reunir-se amb Damià Calvet, president de la infraestructura. De la trobada, les dues bandes van acordar seguir treballant per enfortir l’economia andorrana i catalana, i “obrir noves possibilitats de col·laboració econòmica”, tal com va expressar el ministre de Presidència, Economia i Empresa a través de les xarxes socials.

Col·loqui sobre e-Sports
Durant la visita a la capital catalana, el ministre de Presidència, Economia i Empresa va aprofitat per participar en un col·loqui sobre e-sports com a president d’Andorra Business. El ministre va exposar el pla estratègic d’e-sports d’Andorra, que neix amb l’objectiu de promoure la cultura dels e-sports al país, generar un hub emprenedor i tecnològic i incentivar aquest tipus de turisme, entre d’altres.
Etiquetes
Veure’n més
15
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts