COP26

Calvó i Vilarrubla centren les noves generacions en la lluita contra el canvi climàtic

Les dues ministres creuen que l'educació serà un pilar fonamental per frenar l'escalfament global

Discurs de les ministres Calvó i Vilarrubla
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, i la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, han participat en la trobada telemàtica 'Together For Tomorrow: Education And Climate Action' emmarcada en la Conferència de les Nacions Unides contra el Canvi Climàtic (COP26). Calvó ha destacat el compromís dels joves en la lluita contra l'escalfament global i ha posat en relleu la participació de les noves generacions en la Declaració d'urgència ecològica i climàtica que va impulsar el Consell General.

Vilarrubla, per la seva banda, ha declarat que els joves seran els que notaran més els canvis del clima i per això cal educar-los en aquest àmbit.

Trobada telemàtica pel futur de l'aigua

Andorra ha participat en la XXII Conferència de Directors Iberoamericans de l'aigua (CODIA), com un dels actes emmarcats en la Cimera Iberoamericana de Caps d'Estat i de Govern que enguany organitza la República Dominiacana. La delegació andorrana ha estat encapçalada per Sílvia Ferrater, directora del departament de medi Ambient.

En la reunió s'ha tractat els futurs reptes en la gestió d'aigües transfrontereres i la planificació sectorial en sanejament i tractament d'aigües residuals.

Calvó i Vilarrubla

tracking