Resultats econòmics

Andbank Espanya obté un 8% més de benefici fins al setembre

L’entitat de banca privada incrementa el volum de negoci un 25%

Andbank va donar a conèixer ahir els seus resultats a Espanya.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank Espanya, entitat especialitzada en banca privada, va tancar el mes de setembre amb un benefici net de nou milions d’euros. Unes dades que suposen en conjunt un 8% més respecte al mateix mes de l’any anterior.

D’aquesta manera, fins ara durant el 2021 el volum de negoci de l’entitat s’ha incrementat un 25%, fins als 16.355 milions d’euros. Aquestes dades són el resultat de la captació de clients que han valorat la proposta diferencial del banc, la rendibilitat de les carteres, que es va situar en un 5% de mitjana, l’ampliació de la xarxa de centres de banca privada, la incorporació de banquers i agents financers de referència en el sector i la integració de Degroof Petercam Spain, segons va indicar l’entitat en un comunicat.

Andbank és una de les entitats amb més creixement en els darrers anys al mercat espanyol. La seva proposta de valor, basada en la proximitat i a oferir un servei integral de gestió patrimonial a través d’especialistes en diversos àmbits, compta amb el reconeixement del mercat i la confiança dels clients.

L’entitat té actualment 26 centres de banca privada, 140 banquers i 121 agents financers. En els primers nou mesos del 2021 es van incorporar a Andbank Espanya un total de 23 banquers i 12 agents financers.

Cal destacar que Andbank celebra aquest any el 90è aniversari des de la creació, el 30 de desembre del 1930.

tracking