Recerca

Salut signa un conveni amb Hologic per desenvolupar projectes de recerca

Els projectes tindran un àmbit internacional i estaran centrats, principalment, en la salut de la dona

El ministre Martínez Benazet aquest matíSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha anunciat aquest matí la signatura d’un conveni amb l’empresa Hologic per a fer projectes de recerca i innovació en el camp de la salut. Benazet ha fet la presentació del projecte junt al president del grup internacional Hologic, Jan Verstreken i el director general del sud d’Europa de la companyia, Josep Yebra.

A més de la presentació de les línies mestres de projecte de recerca, el ministre de Salut ha destacat el treballs de la companyia i la seva presència al sector de la salut a nivell internacional i ha apuntat que part del projecte d’innovació es centra en la salut de la dona. Així mateix, s’ha fet referència a projectes de cribratge en relació al SARS-CoV-2 o un projecte de salut dels ossos en què participarien els esportistes d’alt nivell residents al país.

Per últim, Benazet ha destacat el posicionament d’Andorra com a soci en projectes de recerca i innovació en diversos àmbits i ha exemplificat que és un camí pel que aposta el Govern en un futur.

tracking