falta nomenar el cap

La direcció del SAAS presenta avui el nou psiquiatre a salut mental

Sorpresa entre el personal del departament per un acte que fins ara no s’havia fet mai

El SAAS va fer pagaments salarials indeguts de més de mig milió d'eurosARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El doctor Carlos Mur s’incorpora avui a la plantilla orgànica de l’hospital en condició de psiquiatre. Per aquest motiu s’ha convocat tot el personal –psiquiatres i psicòlegs– per presentar el nou membre del departament, un fet que fonts de l’hospital van qualificar ahir d’“inusual” perquè mai s’havia fet. Aquest acte és interpretat com un gest que indicaria, segons els treballadors, que l’especialista espanyol seria la persona indicada per convertir-se en cap de salut mental.

Primer, però, cal convocar un edicte intern per ocupar aquesta plaça, que està vacant des de la marxa de Joan Escoter, que va esgrimir motius personals per deixar el càrrec quan encara no hi portava un any al capdavant.

Cal recordar que el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, va afirmar al Consell General que s’estava en espera de l’arribada del psiquiatre que va coordinar l’atenció sociosanitària a la comunitat autònoma de Madrid durant la primera onada de la pandèmia, perquè “hi hagi tots els membres del futur equip incorporats i es puguin presentar al procés de selecció, que serà transparent”, va respondre a les insinuacions del PS.

D’altra banda, el Govern va aprovar ahir, a proposta de la ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín, la creació d’una nova plaça de tècnic en salut mental, a petició del ministre de la cartera de Salut, Joan Martínez Benazet. La plaça és per a un professional amb un perfil especialitzat en addiccions que s’encarregarà d’elaborar, desenvolupar i posar en funcionament el pla integral de salut mental i addiccions. Haurà d’analitzar les necessitats dels afectats per aquestes patologies i proposar les àrees prioritàries d’actuació.

tracking