AJUDES

Medi Ambient atorga 15.000 euros per projectes en favor de la biodiversitat

Laika, Biocom i la Federació Andorrana de Caça i Pesca han rebut les subvencions

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat.SFGA / J. A. Viladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'executiu ha aprovat aquest dimecres, a proposta de la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, la concessió definitiva de les subvencions per a actuacions a favor de la biodiversitat que es desenvolupin durant l’any 2021. Segons ha explicat el ministre Jover durant la roda de premsa posterior al consell de ministres d'aquest dimecres, s'han subvencionat tres projectesamb una aportació econòmica de 15.000 euros a les entitats Laika, Biocom i Federació Andorrana de Caça i Pesca (FACIP).

Concretament, Laika ha rebut l'ajuda perimpulsar una exposició i una projecció sobre el gat fer, del fotògraf Joël Brunet per donar a conèixer i preservar aquesta espècie i els animals que comparteixen el mateix entorn a més de conscienciar sobre la importància de la esterilització massiva dels gats domèstics en colònies urbanes.

Per la seva banda, Biocom proposa un estudi perentendre la migració nocturna d’ocells a Andorra. L'objectiu, segons informa l'executiu, és definir-ne millor les quantitats i alhora acotar més precisament el estatus de protecció de cada taxó en base a les normes de l’UICN.

Finalment, la FACIP vol desenvolupar el programa d'estudi de la perdiu xerra al país i executar les diferents fases de reproducció ide producció del centre de cria. El programa exposa els procediments i protocols de l’obtenció i renovació dels reproductors de perdiu xerra de la varietat hispaniensis.

tracking