SIS HORES A L'AUTOBÚS

Els conductors del transport escolar, obligats a revisar que no s'hi quedi cap alumne

Educació ha remés instruccions a les empreses a aplicar a partir del proper 8 de novembre

Transport escolar i del bus lliureArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir de dilluns vinent amb la tornada dels infants a les escoles, els conductors de les rutes de transport escolar hauran de verificar quan acabin el trajecte que no queda ni cap alumne ni cap objecte a dintre del vehicle. Així ho ha comunicat el departament de Transport Escolar del ministeri d'Educació a les empreses concessionàries.

Aquesta mesura esdevé després de la revisió dels protocols que va dur a terme el ministeri que dirigeix EsterVilarrubla. Una actualització que arriba arran del cas en què una nena de poc més de dos anys i mig es quedés més de sis hores dintre de l'autobús que l'havia de deixar a l'escola maternal i de primera ensenyança d'Andorra.

Així mateix, les persones que facin el servei d'acompanyant en el cas de l'alumnat de maternal hauran d'apuntar el nom dels infants que pugin a l'autobús. Per facilitar aquesta operació, el ministeri ha demanat a les empreses de transport escolar que els conductors no obrin a les parades les dues portes dels autobusos, només la davantera.

tracking