Tres ingressats més a l'hospital per Covid

Salut ha registrat 56 nous contagis des de divendres i hi ha 23 aules sota vigilància activa

Hospital Nostra Senyora de MerixellFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La incidència de la Covid-19 al Principat va en augment. En l'actualització sanitària d'avui el Govern informa que des de divendres s'han registrat 56 nous contagis el que suma un total de 15.572 persones que han patit la malaltia des de l'inici de la pandèmia. Els casos actius han sumat 22 més respecte finals de la setmana passada, incrementant la xifra fins als 166.

Pel que fa a la pressió sanitària, Salut ha informat que tres persones més han ingressat a planta de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell per Covid i el pacient que va ser traslladat a l'UCI de l'hospital el passat dijous, segueix al centre sanitari amb necessitat de ventilació mecànica. Aquest era el primer cas de coronavirus que requeria un ingrés a la unitat després de dos mesos sense cap contagiat.

En referència a la població escolar, després del nou brot detectat a l'escola de la Massana la setmana passada, actualment hi ha 23 aules sota vigilància activa. D'aquestes, un total de nou es troben sota vigilància activa total i catorze en vigilància parcial. Alhora deu classes es troben en vigilància passiva.

Les dades de vacunació es mantenen igual que divendres passat, ja que no s'han administrat més vacunes des d'aleshores.

tracking