Seguretat viària

Els mossos vigilaran l'N-145 durant el pont de Tots Sants

Barcelona preveu la sortida de 485.000 cotxes

Cua de vehicles a l'N-145.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Servei Català de Trànsit de la Generalitat va informar ahir que la carretera N-145 serà una de les que tindran especial atenció durant el pont de Tots Sants. Una mirada específica que es concretarà en un dispositiu especial de vigilància que inclourà controls a la xarxa viària. L’actuació té lloc perquè el servei ha considerat que aquest pont de Tots Sants és una sortida considerada de tardor, per això vigilarà totes les carreteres en direcció la muntanya,, com ara la C-16, la C-17, la C-14, la C-55 i també la mencionada N-145, que dona accés a Andorra.

En concret, es preveu la sortida d’aproximadament 485.000 vehicles de l’àrea metropolitana de Barcelona a partir d’avui. El dispositiu dels mossos inclourà 1.158 controls a les carreteres, dels quals 303 de drogoalcoholèmia i 151 de velocitat. Un protocol d’actuació que mobilitzarà un total de 1.297 efectius dels mossos d’esquadra de trànsit.

De moment, el servei de Mobilitat d’Andorra no ha facilitat la previsió d’entrada de vehicles ni si hi haurà dispositius alternatius de trànsit.

tracking