x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Sistema financer

MoraBanc obrirà dos períodes de compra d'accions de BancSabadell

La integració de les entitats es tancarà al tercer trimestre del 2022 i fins llavors continuaran treballant per separat en el mercat domèstic
La junta extraordinària s'ha celebrat aquest migdia

La junta extraordinària s'ha celebrat aquest migdia Miquel Alabern Banc de Sabadell

La junta extraordinària s'ha celebrat aquest migdia

Fernando Galindo
La junta extraordinària s'ha celebrat aquest migdia

La junta extraordinària del BSA s'ha celebrat aquest migdia

La junta extraordinària s'ha celebrat aquest migdia

Fernando Galindo
Actualitzada 29/10/2021 a les 18:01
El grup MoraBanc obrirà dos fases de compra de participacions als 740 accionistes minoritatis de BancSabadell d'Andorra, segons s'ha anunciat en la junta extraordinària que s'ha celebrat aquest migdia. El primer període es prorrogarà des del 15 de novembre durant dos mesos fins al 14 de gener per als accionistes que tinguin decidit vendre les participacions i el segon quedarà obert a partir del segon trimestre del 2022 una vegada MoraBanc hagi tancat els números de l'exercici del 2021.

El preu de compra de les accions ara és de 266,76 euros, el mateix que es va aplicar per a l'adquisició de la part dels accionistes majoritaris que va fer MoraBanc. En el segon període s'aplicarà el factor de conversió del valor de les accions de MoraBanc, és a dir, a cada titular minoritari de participacions de BancSabadell li correspondrà un determinat nombre d'accions de MoraBanc i llavors els petits accionistes podran decidir si es queden amb els títols com accionistes de MoraBanc o si les venen al mateix preu inicialment fixat. 

La junta extraordinària de BancSabadell d'Andorra (BSA) ha decidit que la integració de les dues entitats es tancarà al tercer trimestre del 2022. El president de BSA, Miquel Alabern, ja explicat que fins que no es produeixi la integració continuaran sent dues entitats bancàries andorranes que competiran en el mercat domèstic. Els clients, fins aquella data, "no notaran cap canvi, ni en els productes i serveis que tenen ni en l'atenció que tenen".

La junta d'accionistes ha aprovat que BancSabadell d'Andorra passi a denominar-se BSA Banc com a màxim el 30 de març del 2022 i fins que es tanqui la fusió amb MoraBanc. Els motius que justifiquen la modificació de la denominació social del Banc i, conseqüentment dels Estatuts Socials, proposada pel Consell d’Administració del Banc, és la pèrdua de la condició d’accionista de l’entitat bancaria de nacionalitat espanyola Banco de Sabadell, S.A. (amb la subseqüent entrada en el capital social com a accionista majoritari de Mora Banc Grup, S.A.), de la qual provenia la denominació “Sabadell”. Així doncs, amb aquesta pèrdua del vincle com a conseqüència del tancament de l’operació de compravenda i transmissió de les accions de Banco de Sabadell, S.A. a favor de Mora Banc Grup, S.A. i amb l’objectiu d’evitar una confusió societària, es proposa, a la Junta General d’Accionistes, a fi d’eliminar la referència a “Sabadell” que la nova denominació social del Banc sigui “BSA Banc, S.A.”.

La composició del consell d'administració de BancSabadell d'Andorra canvia a partir de la junta extraordinària d'avui que ha aprovat l'entrada de nous membres. L'òrgan passa de tenir 9 integrants a 11. El consell d'administració del banc passa a tenir com a nous membres Oscar Aristot Borras, Miguel Antonio Pérez Carnicero, Francesc Xavier Maymó, Daniel de López Oro, Lluís Alsina Álvarez i Sara Álvarez Cazorla.
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts