Trobada internacional

La Borda Sabaté rep el premi Bi-nòmic del Congrés Gastronòmic Iberoamericà

El ministre Torres va assistir a l'esdeveniment celebrat a Huelva i va ser qui va entregar el premi

El ministre Torres lliurant el premi a Joan Albertt Farré de Borda Sabaté

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, ha assistit al I Congrés Gatronòmic Iberoamericà-Binómico que s'ha celebrat a Huelva durant aquesta setmana. En l'esdeveniment, Torres va remarcar la gastronomia del Principat i la seva aposta pels productes de quilòmetre zero, a més de la promoció que se'n farà amb el nou receptari de plats andorrans. Dins dels actes emmarcats en el Congrés, Jordi Torres va entregar a Joan Albert Farré, de Borda Sabaté, un reconeixament a la seva trajectòria en el món de l'enoturisme. En aquest sentit, li va lliurar el Premi“d’ambaixador de la gastronomía Iberoamericana” per laqualitat del vi, però també per la manera de portar a terme el cultiu i producció de manera sostenible i amb bones pràctiques ambientals, segons informen en un comunicat.

Paral·lelament, el ministre es va reunir amb la direcotra general de Promoció Turística d'Argentina, Yanina Martínez, i amb Carlos Peguero i Roberto Henríquez, viceministres de Cooperació Internacional i Qualitat de la República Dominicana sobre la reactivació del turisme. El titular de Turisme i Telecomunicacions, també es va trobar amb el consultor del Pla Iberoamericà de Gastronomia i Alimentació Sostenible, Lázaro Rodríguez.

El Congrés reunia 40 ponents d'11 nacionalitats diferents, entre ells, cuiners amb estrelles Michelin i periodistes gastronòmics.

tracking