Un control de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cas de la conductora que la setmana passada va ser detinguda per la policia va tenir un gran ressò per les diferents circumstàncies que van coincidir. La dona va ser detinguda la mitjanit del dia 23. Circulava amb el permís retirat i signes evidents d'alcoholèmia a Andorra la Vella. Els agents es van alertar per la conducció de la jove de 29 anys i van comprovar que era una “coneguda”, segons van explicar fonts policials, ja que té antecedents per conducció amb unes quantes copes de més.

Però és que a més s’hi va sumar l’agreujant que va fer un intent de fugir encara que va ser aturada pels agents. La gran sorpresa va arribar al final, quan per ingressar a la presó –on encara es troba– va donar positiu al test del coronavirus. Gràcies a aquest protocol preventiu a la Comella el virus no es va colar a l’interior del centre penitenciari, però fonts policials no amaguen la seva sorpresa perquè en un control policial hagin coincidit tants elements negatius. I és que circulava sense carnet després de reiterats antecedents per conduir sota els efectes de l’alcohol i consum de drogues.

No és el primer cop que la jove ingressa a la presó. Ja hi havia estat anteriorment en dues ocasions per afers relacionats amb les drogues. Aquest cop, però, no va tenir remordiments per agafar el volant sense permís, èbria i amb l’elevat risc de contagiar de coronavirus les persones que van tenir contacte amb ella.

En el moment del control, en veure que el cotxe policial li manava aturar-se, va continuar la marxa breument fins que els agents la van retenir.

tracking