CIUTAT ESPORTIVA MORABANC

Les ofertes de Prada de Moles es podran presentar fins al 27 de gener

El comú d'Encamp ha fet públic el concurs nacional al BOPA d'aquest dimecres

El comú d'Encamp preveu treure el plec de bases de Prada de Moles al setembre.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp ha fet pública la convocatòria del concurs públic nacional per a la concessió en règim d’ocupació privativa del terreny on estan ubicades les instal·lacions esportives de Prada de Moles al BOPA d'aquest dimecres. Finalment, el concurs per fer-se amb la concessió finalitzarà el 27 de gener. Així, les persones físiques o jurídiques interessades a participar al concurs, poden retirar el plec de bases al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del comú encampadà, situat a la Plaça dels Arínsols s/n d’Encamp, després del pagament de 176,50 euros. Les ofertes s’han de presentar en un sobre tancat, en el qual hi ha de figurar de forma clara el títol del concurs i la identificació del concursant, abans de les 10.00 hores del dia 27 de gener del 2022. Seguidament s’efectuarà l’obertura pública dels plecs.

La cònsol major, Laura Mas, ha dit en declaracions aquest matí que "el plec està obert, no hem definit espectadors, grades, ni l'herba. Demanem a través del concurs d'idees que qui es presenti faci l'oferta del que vol fer, com i quines són les projeccions. Al plec estipulem clarament que el concessionari haurà de fer la participació pel que fa a lesctivitatsculturals i esportives paral·leles al futbol que aportin pernoctacions i activitats per la reactivació econòmica de la parròquia". Pel que fa a l'aportació econòmica per part del comú, Mas ha dit que "no hem marcat cap import, però el plec diu que pot haver-hi l'eventual participació del comú. Ho sabrem quan tinguem les ofertes. Qui es presenti sabrà quant val, el pla de viabilitat i si en aquell moment hi ha la petició de col·laboració i ho valorarem". I ha afegit "no hem posat cap topall, però les finances comunals ho indiquen. Mai ficarem en risc les inversions o compromisos d'altres projectes".

D'altra banda, en referència alsofertants, la cònsol major ha dit que com a mínim n'hi ha d'haver dosofertant. "Ésun plec molt tècnic, qui es presenti ha de ser professional en el món del futbol principalment i tenir un equip darrere que estigui capacitat. A més haurà de tenir terminis amb empreses constructores i arquitectes. Hem donat tres mesos perquè el plec és molt extens i complicat".

Concessió fixa de 35 anys

Tal com va avançar el Diari, el plec de bases aprovat la setmana passada amb els vots de la majoria i les abstencions del Partit Socialdemòcrata i Agrupament Encampadà preveu una concessió fixa de 35 anys, que es podria ampliar 25 si l’entitat adjudicatària realitza inversions per millorar l’estadi.

Aquest nou espai serà un dels elements de la Ciutat Esportiva MoraBanc, que també comptarà amb el nou camp del la FAF als terrenys de l’antic Càmping Internacional, i amb un camp d’entrenament. El plec de bases preveu que la inversió que realitzi el comú sigui variable en funció de l’oferta que resulti guanyadora, però la quantitat mai seria superior als deu milions d’euros.

tracking