REUNIÓ AMB EL CONSELLER D'ECONOMIA javier fernández LASKETTY

Gallardo dona a conèixer la nova línia d'avió a Madrid

Jordi Gallaro i Javier Fernández Lasketty.twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre Jordi Gallardo va reunir-se ahir amb el conseller d’Economia, Hisenda i Treball de Madrid, Javier Fernández Lasketty, per parlar de la nova ruta àeria entre l’aeroport d’Andorra-la Seu i la capital espanyola, i per impulsar unes jornades econòmiques, segons va fer públic el titular d’Economia a les xarxes socials.

Gallardo va participar en les sessions de treball organitzades per promocionar el país com a destinació d’inversió i negocis amb representants de les principals consultores espanyoles, bufets d’advocats, periodistes econòmics i empreses tecnològiques, segons va informar Andorra Business. En aquest sentit, Gallardo va destacar que aquestes trobades “ens ajuden a donar a conèixer la feina que estem fent des del Govern per facilitar les inversions i el retorn és molt satisfactori”.

El titular de Presidència, Economia i Empresa va anunciar als assistents a les reunions la posada en marxa el 17 de desembre dels vols entre l’aeroport Andorra-la Seu i Madrid i va indicar que la nova línia “és un dels temes que més han interessat els empresaris madrilenys”. Gallardo va presentar, a més, els projectes que el departament considera estratègics, com la creació d’una zona franca, el desenvolupament del sector dels e-sports, la regulació per fomentar l’economia digital i l’aposta per projectes d’innovació i Big Data, segons detalla Andorra Business.

La directora d’Andorra Business, Judit Hidalgo, va explicar que “la jornada que hem organitzat ha servit per mostrar tot el potencial del país i l’interès que està despertant”. A més, va subratllar que l’objectiu és realitzar properament una reunió d’aquest tipus a Barcelona i al sud de França. Gallardo i Hidalgo també van visitar les instal·lacions de Movistar Riders, que és un dels principals clubs d’e-sports d’Europa i l’únic amb un centre d’alt rendiment per a jugadors professionals.

tracking