Aprovades 900 autoritzacions de temporers d'hivern

Govern recupera amb aquest contingent xifres d'abans de la pandèmia de la Covid-19

Més control en els papers per a immigracióFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern ha aprovat aquest dimecres el reglamentde la quota general de 900 autoritzacions de residència i treball i de les autoritzacions de treball fronterer fins al 30 d’abril del 2022, segons ha explicat el ministre Jover. Aquesta xifra es pot ampliar un 30% fins a un total de 1.170 permisos. Concretament, el nombre total d’autoritzacions de residència i treball que es poden lliurar és de 702 i el nombre d’autoritzacions de treball frontererés de 198, la qual assoleix el nombre global dels 900 permisos.

Aquest contingent, segons afirma l'executiu, suposa un retorna la tendència anterior a la pandèmia de la Covid-19 i és similar al nombre de l’any 2019, amb 850. Aquest canvi es deu a la millora de la situació sanitària i a la flexibilització de les mesures a escala global que està comportant la represa de l'activitat econòmica.

Nous serveis al CTEO

El consell de ministres també ha aprovat, en matèria d'esports, l'adjudicació del servei de preparació física i readaptació esportiva per a les federacions esportives que impulsen programes de tecnificació i alt rendiment al Centre de Tecnificació Esportiva d'Ordino (CTEO). Així doncs, els esportistes becats pel programa d'alt rendiment dle Principat o en programes de tecnificació i alt nivell de les federacions nacionals.

Paral·lelament, també s'ha obert un concurs pel subministrament d'àpats al CTEO, que estarà supervisat per un nutricionista del ministeri de Cultura i Esports per garantir la qualitat del servei. Les candidatures es poden presentar fins el 17 de novembre.

tracking