El ministeri es reuneix amb el grup social ONCE

Afers Socials treballa per una administració més accessible

La ministra Pallarés i la delegació de l'ONCE.SFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri d’Afers Socials es va reunir ahir amb la delegació del Grup Social ONCE per intercanviar experiències i establir possibles acords de col·laboració destinats a la inclusió, la igualtat d’oportunitats, l’accessibilitat i el dret a mantenir l’autonomia de vida de les persones amb discapacitat, tal com va explicar la ministra d’Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés.

Durant la reunió d’ahir al matí, el ministeri i l’ONCE van treballar conjuntament per concretar accions. En aquest sentit, la ministra Pallarés va explicar que s’organitzaran uns tallers sobre “com les administracions públiques hem de treballar per poder fer uns edictes i concursos públics que siguin en condicions d’igualtat, però accessibles a totes les persones amb discapacitat”, amb l’objectiu “d’arribar a les quotes marcades de contractació dins l’administració”. Altres àmbits en què es treballarà són, segons la ministra, el desenvolupament de polítiques públiques i diversos tallers d’accessibilitat amb temes com, per exemple, la digitalització de l’administració.

A la tarda es van celebrar un seguit de trobades amb diferents ministeris, com ara, el ministeri encarregat de la Funció Pública, amb l’objectiu de treballar per garantir l’accés a l’administració pública i el desenvolupament de la carrera professional d’aquest col·lectiu.

Durant la jornada d’ahir, la delegació del Grup Social ONCE també es va trobar amb diverses associacions que representen persones amb discapacitat d’Andorra.

Pel que fa a la venda de loteria al Principat, Pallarés va detallat que es tracta d’un tema que ocupa el ministeri de Finances i Exteriors.

tracking