x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Economia

Gallardo es reuneix amb el conseller d'Economia de Madrid

El ministre ha presentat a empresaris, consultors i periodistes l'estrena de la línia des de la Seu a la capital espanyola
Jordi Gallaro i Javier Fernández Lasketty

Jordi Gallaro i Javier Fernández Lasketty

Jordi Gallaro i Javier Fernández Lasketty

Twitter
Jordi Gallardo en les sessions de treball

Jordi Gallardo en les sessions de treball

Jordi Gallardo en les sessions de treball

Andorra Business
Actualitzada 26/10/2021 a les 17:49
El ministre Jordi Gallardo s'ha reunit amb el conseller d'Economia, Hisenda i Treball de Madrid, Javier Fernández Lasketty, per parlar de la nova ruta àeria entre l'aeroport d'Andorra-la Seu i la capital espanyola i per impulsar unes jornades econòmiques, segons ha fet públic el titular d'Economia a les xarxes socials. 

La trobada s'ha produït coincidint amb l'estada a Madrid del ministre per les sessions de treball organitzades per Andorra Business per presentar les possibilitats que ofereix el Principat per als inversors.  
 

Gallardo ha participat en les sessions de treball organitzades per promocionar el país com a destinació d'inversió i negocis amb representants de les principals consultores espanyoles, bufets d'advocats, periodistes econòmics i empreses tecnològiques, segons ha informat Andorra Business. Gallardo ha destacat que aquestes trobades "ens ajuden a donar a conèixer la feina que estem fent des del Govern per facilitar les inversions i el retorn és molt satisfactori".

El titular de Presidència, Economia i Empresa ha anunciat als assistents a les reunions la posada en marxa el 17 de desembre dels vols entre l'aeroport Andorra-La Seu i Madrid i ha indicat que la nova línia "és un dels temes que més ha interessat als empresaris madrilenys". Gallardo ha presetnat a més els projectes que el departament considera estratègics com la creació d'una zona franca, el desenvolupament del sector dels e-Sports, la regulació per fomentar l'economia digital i l'aposta per projectes d'innovació i Big Data, segons detalla Andorra Business. 
Etiquetes
  • #10 logic
    (26/10/21 22:09)

  • #9 Colaborador
    (26/10/21 22:05)

    Queda poquet per les eleccions …. Es te que arroplegar tot el que es pugui…

    Respondre
  • #8 desfer
    (26/10/21 22:04)

    Nyap va dir..
    El Minoves te dos estudiants ben aplicats en el Gallardo i el Costa. Mentre pagui la padrina, tot esta permes.

    Respondre
  • #7 El dissident incòmode
    (26/10/21 18:25)

    La millor forma d'explicar el que és Andorra a la capital d'Espanya, és l'exemple del que ha passat amb Banco Madrid.
    Que vinguin, que vinguin els inversors...

    Respondre
  • #6 Haters
    (26/10/21 17:49)

    Quan es fan coses i es materialitzen projectes com els vols a Madrid s'han de sortir a explicar o penseu que els coneixeran per telepatia? Bona feina!

    Respondre
  • #5 Mmmmmmm.....
    (26/10/21 17:24)

    Tractes amb un dels països més corruptes del planeta?

    Respondre
  • #4 inversió vs residència
    (26/10/21 17:22)

    És a dir, no n'hi ha prou amb la saturació de treball que duen les empreses constructores a Andorra, alguns industials que ja no poden acceptar noves obres... i el Ministre encara en vol més?
    Una cosa és promoure la residència a Andorra, que s'instalin empreses. L'altre promoure els grups inversors de fora perquè vinguin aqui a fer més grossa la bombolla.
    I els residents, no hi tenim rès a dir? Ja tenim cues a tota hora i entre setmana, no crec que sigui l'Andorra que volem.
    Sr Gallardo, empreses si, residents si, però inversors que vinguin a omplir-nos el pais de grues i ciment i un cop hagin fet caixa ens deixin un pais irreconeixible no ho volem.
    Totes aquestes noves construccions finançades pels inversors del Sr Gallardo, que els és igual Andorra que qualsevol altre lloc, no finançaran l'obra pública necessaria per donar servei a tanta obra nova. Aquesta obra pública la pagarem nosaltres els andorrans, mentre els de fora, els inversors, només vindran aqui a fer caixa

    Respondre
  • #3 Nyap
    (26/10/21 15:58)

    Abans teniem un Minoves explorador. Sembla ser que s'han multiplicat.

    Respondre
  • #2 El llop de Padern
    (26/10/21 14:49)

    El Toti també hi anat?

    Respondre
  • #1 Hahaha
    (26/10/21 13:32)

    Anem a veure:
    1. Hisenda espanyola ens té a la llista negra. Això cada dia més per diferents temes.
    2.zona franca es va proposar si no recordo malament i els mateixos andorrans van dir que no... I no ho volen...
    3. e-Sports per empreses? Semblem nens proposant joguines a empreses internacionals, també podem proposar caramels, bombons...
    4. Innovació digital i Big data, no sé però si esperem que ho facin tot els de fora i a més a més pagant tot ells comentaran si volem també que ens donin diners de regal.
    5. Invertim de govern i resultats satisfactoris: home amb diners públics sempre el resultat és satisfactori, no cal ser un campió en mates entenen que utilitzar els diners dels altres i no retornar-lo fa guanyar...
    Conclusions: res a proposar i només parlar, les paraules se les emporta el vent... Cap atractiu per empreses i demostra la pobre política de Andorra.

    Respondre
10
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts