x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Troben mort un jove al llac d'Engolasters

El dispositiu policial i de bombers, així com el servei de circulació treballaven a la zona a la cerca del jove desaparegut des de dissabte
El jove va desaparèixer dissabte passat

El jove va desaparèixer dissabte passat

El jove va desaparèixer dissabte passat

Fernando Galindo
Els bombers treballant a la zona a la cerca del jove desaparegut

Els bombers treballant a la zona a la cerca del jove desaparegut

Els bombers treballant a la zona a la cerca del jove desaparegut

Fernando Galindo
Actualitzada 25/10/2021 a les 20:55
El cadàver d'un jove d'una vintena d'anys ha estat localitzat a les aigües del Llac d'Engolasters. S'ha d'acabar de confirmar si la identitat és la del jove que la policia buscava des de la nit de dissabte malgrat tot apunta que és la mateixa persona. El grup d'immersió subaquàtica dels bombers havia iniciat la recerca després que un ciutadà hagi alertat aquest migdia que havia trobat roba a la zona, peces que corresponien a les que duia el jove desaparegut. Segons ha explicat el cos de salvament, després d'haver estat alertats pel cos de policia per participar en la recerca del jove i que tots els indicis indiquessin que podria trobar-se a Engolasters, s'hi ha desplaçat una dotació del grup d'immersió subaquàtic amb dos efectius, tres efectius del grup de rescat de muntanya, un guia del grup de rescat caní amb un gos i un cop s'ha trobat el cos també s'hi ha desplaçat l'ambulància per fer-ne el trasllat. El dispositiu de recerca ha estat desplegat des de les 15 hores de la tarda fins a gairebé les 20 hores quan s'ha finalitzat l'aixecament del cadàver en presència de les autoritats judicials.

La recerca del jove
El cos de policia i bombers han estat buscant als entorns del llac d'Engolasters el  jove d'una vintena d'anys desaparegut des de dissabte. Efectius dels dos cossos han format part d'un ampli dispositiu que treballava a la zona. Així mateix, els agents de circulació d'Escaldes-Engordany a Engolasters, que tenen competència fins a la baixada del camí que voreja el llac també hi eren presents. Segons han informat al Diari, la policia els ha demanat que efectuessin el tall de la totalitat de l'accés al camí (fins a la baixada de passada la caseta dels guardes de FEDA) que voreja el llac, així com el tancament de l'accés a l'aparcament de dalt de tot, el que correspon al restaurant Llac i Cel i al costat del Bike parc.


En aquest sentit, el servei de circulació escaldenc ha disposat tres agents perquè controlin i limitin els accessos citats (només permetent l'accés del personal acreditat, fonamentalment el cos de seguretat).
 
Etiquetes
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts