COS DE SEGURETAT

Arrestada per falsificar documents per renovar residències passives

La dona resident hauria obtingut uns guanys superiors als 1.100 euros per les gestions

Sense tràmits a Immigració i Duana per un servidor caigutARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va arrestar una dona resident de 44 anys com a presumpta autora dels delictes de creació d'ús i comercialització de documents inautèntics i estafa. Els fets van tenir lloc el passat dijous 21 d'octubre ales 08:56 hores a Escaldes-Engordany. La detenció, segons informa el cos en el balanç setmanal de detencions, es va dur a terme després que des del Servei d’Immigració, es constatés que una sèrie de documents aportats per una empresa de gestió, per la renovació de dues autoritzacions de residències passives d’un matrimoni eren inautèntics i/o falsificats. De l’enquesta que van dur a terme, es va procedir a la detenció de la gerent de l’empresa, la qual hauria obtingut uns guanys superior als 1.100 € per les gestions efectuades.

Detinguda per desobeir l'ordre d'expulsió

El cos de policia també va procedir a la detenció d'una dona no resident de 22 anys, com a presumpta autora d'un delicte contra la funció pública per desobeir una ordre d'expulsió. Els fets van tenir lloc la matinada de diumenge a dilluns a les 03:41 hores a Escaldes-Engordany quan la interessada va fer objecte d'una expulsió governativa del Principat.

Aquestes no van ser les úniques detencions al llarg de la setmana passada (del 18 al 24 d'octubre), ja que com recull el balanç policial, els agents van procedir a l'arrest de 24 persones. D'aquestes, dues per presumptes delictes contra la salut pública, dues més contra el patrimoni, quinze contra la seguretat del trànsit i cinc per altres delictes.

tracking