x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Aeroport Andorra-La Seu d'Urgell

Les agències dubten que els vols a Madrid siguin enllaç d'altres destins

El sector creu que l’horari és massa limitat per facilitar connexions internacionals
Passatgers facturant les maletes en un vol la Seu d'Urgell-Mallorca.

Passatgers facturant les maletes en un vol la Seu d'Urgell-Mallorca.

Passatgers facturant les maletes en un vol la Seu d'Urgell-Mallorca.

Fernando Galindo
Actualitzada 22/10/2021 a les 12:01
Les agències de viatges es mostren poc confiades en la viabilitat dels enllaços que la línia aèria entre la Seu d’Urgell i Madrid ha d’oferir amb destinacions de llarga distància.

En concret, el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, va detallar dimecres que l’aeroport estarà connectat amb 80 destinacions europees i intercontinentals, com ara Nova York. Ara bé, les agències veuen complicat que els usuaris utilitzin aquesta línia per realitzar aquest tipus de vols. “Fins que no s’ampliï la freqüència de les rutes el tema dels enllaços és una mica limitat”, apunta Maica Terrones, directora d’una agència i vicepresidenta de l’Associació d’Agències de Viatges (AAVA). En aquest sentit, Terrones explica que amb una única freqüència és difícil poder fer coincidir els vols amb els enllaços a altres destinacions, perquè “normalment aquests vols surten a l’hora que arribarà la línia de la Seu”.

Albert Vinseiro, administrador de Viatges Regina, també es mostrar poc convençut amb els enllaços de la línia. “En els vols internacionals el client prioritza la seguretat. Primer cal demostrar que funcionen i que les condicions meteorològiques no fan que els vols es cancel·lin.”

Ara bé, des del sector consideren que la nova línia és una bona iniciativa per a viatgers que vulguin desplaçar-se durant el cap de setmana. “A aquest preu estic convençut que quan comenci la temporada funcionarà”, declara Vinseiro, que apunta que el preu és “excessivament barat”.

Vinseiro, que ja va comercialitzar vols anys enrere des de la Seu, no veu possible que altres aerolínies operin a l’aeroport sense el finançament del Govern. “Sense subvencions ho trobo molt complicat. L’únic que podria funcionar és algun xàrter a l’hivern per a esquiadors del mercat britànic, portuguès... Però veig impossible una de paral·lela.”

Sobre la comunicació de la nova línia, les agències del país es van mostrar crítiques amb el Govern, que no els ha informat personalment.
Etiquetes
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts