Tres vacunats entre els 13 positius diagnosticats des d'ahir

El ministre de Salut destaca que l'impacte de la Covid al sistema sanitari "és pràcticament nul"

Vacunació amb AstraZenecaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Salut ha dectectat 13 contagiats de la Covid des d'ahir entre les quals hi ha 3 persones que havien rebut dues dosis de la vacuna fa més de catorze dies, segons ha informat el ministre Martínez Benazet. El titular de Salut ha destacat que ja hi ha un 78,9% de la població que ha rebut almenys una dosi i un 76% que ha completat la pauta d'immunització.

Martínez Benazet ha assenyalat que la pandèmia manté la dinàmica de fa setmanes "amb un primer repunt i després baixada i un impacte sanitari pràcticament nul" i ha especificat que la majoria de positius es diagnostica a les escoles, a la franja entre 0 i 14 anys "perquè és on hi ha menys població vacunada". El ministre de Salut ha assegurat que ja es preveia aquesta afectació als centres educatius que ara sumen 2 aules en aïllament total i 13 amb part dels alumnes confinats i ha remarcat que els brots de Sant Julià i la Massana "s'estan extingint" perquè el virus infecta persones però no progressa entre la població per la vacunació.

La pandèmia deixa en total 15.382 afectats, amb 84 casos actius, set més que ahir, i 15.168 recuperats amb les sis altes registrades en les últimes hores.

tracking