x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
BOPA

El Govern convoca una plaça per un tècnic aeronàutic

El lloc de treball és temporal i la seva missió és participar en l'elaboració de diversos reglaments 
L'edifici administratiu del Govern.

L'edifici administratiu del Govern.

L'edifici administratiu del Govern.

ARXIU
Actualitzada 20/10/2021 a les 12:42
El Govern ha publicat al BOPA d'aquest dimecres la cobertura temporal d'una plaça de tècnic en aeronàutica per al Departament d'Empresa, Comerç, Desenvolupament, Seguretat i Qualitat Industrial i Transport. L'interinatge consistirà en participar en l'elaboració de diferents reglaments relacionats amb la seguretat de les operacions i les infraestructures aeronàutiques, també de documents que permetin establir convenis de serveis d'informació aeronàutica amb els països veïns, i finalment, crear els procediments que desenvolupin aquest marc normatiu.

Entre les tasques que haurà de fer la persona seleccionada s'inclou el control de l'espai aeri inferior per als vols d'helicòpters i drons; atorgar i gestionar les autoritzacions administratives de les empreses d'helicòpters i de drons i les seves operacions; autoritzar i supervisar les servituds aeronàutiques i les seves potencials vulneracions; emetre informes sobre el compliment aeronàutic per l'autoirtzació de construccion si grues dirigits pels corresponents Departaments; auditar periòdicament les infreaestructures aeronàutiques del país; i finalment, dona rsuport en les tasques del Departament d'Empresa, Comerç, Desenvolupament Industrial i Transport.

El sou brut que s'ofereix és de 26.326,30 euros dividits en 13 pagues. Per optar al procés, és necessari tenir la nacionalitat andorrana, espanyola, francesa o portuguesa; tenir na titulació oficial d'ensenyament superior en enginyeria aeronàutica o equivalent relacionat amb el lloc de treball; disposar del nivell B2 o superior de català. Els aspirants poden presentar la seva candidatura fins el 3 de novembre.

Cinc estadístics
El Departament d'Estadística ha publicat una oferta de treball públic per cobrir les cinc vacants de tècnics d'anàlisi i dades estadístiques que no s'han pogut ocupat en el concurs de mobilitat del passat 7 d'octubre. El contracte de les cinc places és indefinit, i els seleccionats hauran de dissenyar i elaborar les activitats estadístiques assignades al Departament d'Estadística per la Llei del Pla d'Estadística, així com participar en la gestió i coordinació dels projectes i tecnologies del sistema d'integració, tractament, emmagatzematge i explotació de dades del Govern d'Andorra.


Els requisits per participar en el procés de selecció són tenir la nacionalitat andorrana, espanyola, francesa o portuguesa; tenir una titulació oficial d'ensenyament oficial basat en estadística; i finalment, disposar del nivell B2 de català. Les candidatures es poden presentar fins el 3 de novembre.
Etiquetes
  • #1 miquel
    (21/10/21 00:10)

    Aquí voleu contratar amb aquest sou?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts