Aeroport de la Seu

El bitllet d'Air Nostrum a Madrid costarà 59 euros

El Govern calcula que es faran més de 200 vols a l'any amb un volum de més de 10.000 passatgers

L'aeroport d'Andorra-La Seu incrementa els vols durant els primers mesos del 2021

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern ha anunciat aquest dimecres en la roda de premsa posterior al consell de ministres l'adjudicació de la línia aèria la Seu-Madrid a Air Nostrum. L'aerolínia posarà a la venda els primer bitllets a un preu a partir de 59 euros, el que permetria fer el viatge d'anada i tornada per uns 118 euros. Aquest preu es mantindrà durant el primer any de ruta.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, ha anunciat que l'aportació que farà el Govern finalment serà de 630.000 euros, 20.000 menys del previst, que es poden reduïr segons si la resposta de la demanda és bona. Els primers vols es faran els divendres i els diumenges a la tarda i excepcionalment els dijous en dates especials, com podria ser el 23 de desembre, a tocar del Nadal.

Gallardo ha assegurat que els vols regulars amb Madrid són el primer pas i que es començarà a treballar per connectar amb París i Lisboa. A més, el ministre també ha reconegut que diferents operadors s'han posat en contacte amb el Govern per fer la ruta amb altres ciutats espanyoles.

tracking