provenen de bancsabadell d'andorra

Andbank incorpora Núria Trullas i Maite Navarro a l'equip de banca privada

Les dues professionals.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank ha incorporat Núria Trullas i Maite Navarro com a noves integrants de l’equip de banca privada, segons va informar ahir l’entitat a través d’un comunicat de premsa. Les dues professionals financeres provenen de BancSabadell d’Andorra, on han treballat com a gestores de comptes.

El grup financer Andbank té nou oficines al Principat i amb aquestes incorporacions “reforça l’equip d’experts en banca privada i gestió de patrimonis”. La directora de banca país, María Suárez, destaca en el comunicat de premsa enviat ahir a la tarda als mitjans de comunicació que l’estratègia “de creixement a Andorra del grup financer contempla l’atracció de talent amb experiència i coneixement local per donar el millor servei als nostres clients”.

Núria Trullas és llicenciada en Turisme per l’escola universitària Joviat, té l’European Investment Practitioner (EIP) i ha desenvolupat la carrera professional a BancSabadell d’Andorra, La Caixa de Pensions i Estalvis i Crèdit Andorrà. Maite Navarro, per la seva banda, va estudiar FP d’administració i gestió d’empreses i té les certificacions EFPA i EFA, segons detalla Andbank.

tracking