x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
inversió de 800.000 euros que pagarà catalunya

La il·luminació de la pista de l'aeroport, enllestida a l'estiu

Actualitzada 19/10/2021 a les 06:29
Aeroports Públics de Catalunya traurà a licitació al llarg d’aquesta setmana o com a molt tard a principi de la que ve el sistema d’abalisament per ampliar el rang horari per poder operar vols nocturns des de l’aeroport d’Andorra-la Seu. El govern català va explicar ahir que els treballs, que s’allargaran uns quatre mesos i hauran d’estar llestos l’estiu de l’any 2022, preveuen il·luminar la pista, de 1.440 metres de longitud, així com la totalitat de la plataforma. L’actuació no és necessària per poder començar a operar els vols regulars que ultima el Govern, que seran, de moment, en horari diürn.

Aeroports de Catalunya té a punt ja el plec de clàusules per treure a concurs els treballs, que suposaran una inversió d’uns 800.000 euros. Aquesta l’assumirà de manera íntegra la Generalitat, mentre que el Principat es farà càrrec de la inversió necessària per potenciar la infraestructura en l’àmbit comercial, tal com fixa l’últim conveni signat entre les dues administracions.

D’altra banda, les obres per implantar l’heliport nocturn per a emergències en aquest aeroport començaran la setmana vinent.
Etiquetes
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts