succe

L'excursionista mort dissabte era metge i residia al país

El difunt, de 61 anys, treballava per a una empresa de salut laboral

Un helicòpter a la caserna dels bombers.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'excursionista que va morir dissabte mentre feia una ruta a la zona del parc natural del Comapedrosa era un metge especialista en salut laboral i residia al país, malgrat que inicialment la policia va informar per error que es tractava d’un turista. El doctor Xavier Trallero treballava des de feia tres anys per a l’empresa de salut laboral Unida Prevenció. El facultatiu tenia 61 anys i una carrera que els últims anys havia dedicat a l’àmbit de la medicina del treball, especialitat que havia cursat a la Universitat de Barcelona.

L’accident en què va perdre la vida l’home es va produir passats dos quarts de set de la tarda de dissabte, quan va caure i es va precipitar al buit per un precipici. Els serveis d’emergència es van desplaçar en helicòpter fins al lloc de la caiguda però no van poder fer res per salvar-li la vida, ja que els forts traumatismes que va patir van provocar la mort a l’acte. En el dispositiu van participar efectius del grup de rescat de muntanya dels bombers i també agents del policia, així com personal sanitari.

El cos del difunt va ser traslladat en helicòpter fins a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on ahir al matí se li va practicar l’autòpsia. A la tarda s’estaven ultimant els tràmits legals per traslladar les despulles del metge resident a Barcelona, on resideix la seva família.

tracking