balanç policial

Detingut un home amb 267 grams de 'maria'

Policia recursFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dilluns passat un home de 25 anys a Escaldes-Engordany per un delicte contra la salut pública. Els agents van cridar l’atenció al resident a un quart de quatre de la matinada per provocar aldarulls a la via pública i li van trobar 267 grams de marihuana. Es tracta d’una de les 19 detencions que va fer la policia la setmana passada, de les quals sis van ser per conduir sota els efectes de l’alcohol o tòxics.

El balanç del cos de l’ordre també destaca una dotzena de detencions per altres delictes. Entre ells, la baralla que va tenir lloc a Caldea entre dues famílies que va acabar amb tres detinguts, una dona i dos homes no residents de 19, 23 i 45 anys, respectivament. El mateix dia la policia va arrestar un home no resident de 53 anys al Pas de la Casa per conduir amb el permís suspès.

La policia també va intervenir dimecres passat a Escaldes i va arrestar un home i una dona no residents de 26 i 18 anys, respectivament, per entregar documentació falsa al servei d’Immigració per obtenir una autorització de residència i treball. Dos dies després van detenir una altra dona no resident per presentar documentació falsa als agents i desobeir una ordre d’expulsió per una durada de cinc anys. També per usurpació d’identitat es va detenir un home no resident dissabte passat a la frontera del Pas de la Casa. Verificades les seves dades en el arxius informàtics, es constata que havia estat controlat anteriorment en dues ocasions i que havia donat identitats diferents.

Altres detencions van ser per agressions en l’àmbit domèstic, per amenaces als agents i per una baralla en un bar.

tracking