x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Educació

Inauguració de l'ampliació de l'escola de Santa Coloma

El cap de Govern i la ministra d'Educació han estat al matí al col·legi Sagrada Família i a l'escola francesa de la Peletera
Xavier Espot amb els alumnes de Santa Coloma

Xavier Espot amb els alumnes de Santa Coloma

Xavier Espot amb els alumnes de Santa Coloma

Xavi Prats
Espot amb una alumna de l'escola Sagrada Familia d'Escaldes

Espot amb una alumna de l'escola Sagrada Familia d'Escaldes

Espot amb una alumna de l'escola Sagrada Familia d'Escaldes

SFGA/CEsteve
Actualitzada 18/10/2021 a les 18:04
El cap de Govern i la ministra d'Educació han continuat avui la ronda de visites als centres educatius amb un recorregut al matí per Escaldes i a la tarda a Santa Coloma. Xavier Espot i Ester Vilarrubla han estat acompanyats a la tarda del ministre Víctor Filloy, la cònsol major de la capital, i diversos consellers per inaugurar l'ampliació de l'escola andorrana de Santa Coloma.

El projecte ha costat 7 milions d’euros per ampliar els espais de maternal, primera ensenyança i segona ensenyança i l’acte oficial s’ha endarrerit per la pandèmia. L’actuació es va enllestir ja el curs passat i es tracta d’una de les actuacions més importants que ha escomès el ministeri d’Educació. L'obra ha permès ampliar l’escola en més de 1.500 metres quadrats, crear noves 17 aules i ampliar el pati.

Espot ha destacat a l'acte que l’educació no és una eina de confrontació política al país, fet que “ha enfortit el projecte educatiu del nostre país”. Per la seva banda, la ministra d’Educació, que va ser directora del centre durant deu anys, ha indicat que “l’educació de qualitat també passa per tenir bons edificis” i ha volgut deixar constància de la “insistència” i “persistència” del seu antecessor, Eric Jover, per tirar endavant la reforma de l’escola.

Xavier Espot i Ester Vilarrubla havien compartit abans durant el matí una estona amb els alumnes i els docents del col·legi Sagrada Família, on han estat acompanyats de l'ambaixador espanyol, Àngel Ros, i amb els de l'escola francesa de la Peletera que han visitat amb l'ambaixador francès, Jean-Claude Tribolet. Espot i Vilarrubla han conversat amb els escolars durant uns minuts a les classes. 
Etiquetes
  • #1 Rui
    (18/10/21 21:25)

    Per fer-se la foto tot molt maco per a ver si controlem més el col·legi't això del voli que cada dia al col·legi't n'hi ha més

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts