x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Incendi a un edifici del carrer Major del Pas

Els bombers han intervingut des de les 23 hores d'ahir fins a les 9.15 hores d'aquest matí per sufocar les flames i controlar que no revifaven

Destrosses de l'incendi al Pas de la Casa

Les destrosses que ha deixat l'incendi al Pas de la Casa

Fernando Galindo

Incendi al Pas de la Casa

Incendi a la teulada d'un edifici de tres plantes del carrer Major del Pas

Twitter e-andorra
Actualitzada 18/10/2021 a les 14:22
Els bombers han treballat tota la nit en un incendi que es va iniciar a les 23 hores d'anit a un edific del carrer Major del Pas de la Casa. El cap de guàrdia del cos ha explicat que les flames afectaven la teulada de l'immoble quan els van avisar i que els treballs d'extinció es van complicar perquè era una teulada molt antiga i tot i que el foc quedar controlat cap a les 3 de la matinada part dels agents s'han mantingut al lloc dels fets per vigilar que no es revifava fins a les 9.15 hores d'aquest matí.

El foc va obligar a evacuar quatre persones que hi havia a l'edifici de tres plantes i no es van registrar danys personals. Els danys per les flames han danyat una tercera part de la teulada i l'aigua utilitzada en l'extinció ha afectat els set apartaments de la segona planta, el restaurant Chez Paulo que hi ha a la primera planta i una botiga de regals que ocupa la planta baixa, segons ha detallat el cap de guàrdia de bombers. La investigació sobre l'origen de l'incendi està oberta tot i que el cap de guàrdia ha apuntat aquest matí que els bombers havien intervingut a les 14.30 hores d'ahir al mateix edifici per un foc de xemeneia que va quedar apagat i el cos va finalitzar l'actuació però podria ser que hores més tard aquell foc hagués estat l'origen del de la teulada perquè de vegades pot succeir quan es tracta de construccions antigues. 

L'estat de l'estructura de l'immoble de tres plantes afectat per l'incendi es determinarà avui ja que el cap de guàrdia ha indicat que a les 8 hores del matí ha acudit el propietari de l'edifici per fer-se càrrec amb una constructora del desenrunament de les parts malmeses per les flames i per l'aigua utilitzada per sufocar-les.

El cos de salvament va mobilitzar els efectius del Pas de la Casa, de Canillo i d'Andorra la Vella amb la intervenció d'un total de 15 agents i 7 vehicles.  
Etiquetes
  • #1 Aigua
    (18/10/21 14:13)

    Com a La Massana... més danys per l'aigua que el propi foc... I? Doncs no passa rés... Lo de La Massana va ser una vergonya!!!

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts