x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
concentració al món de l'esquí

EMAP i Ensisa oferiran activitats conjuntes a partir de l'estiu que ve

Camp defensa que la combinació de la bicicleta de muntanya a Pal Arinsal i el turisme familiar a Canillo permetrien diversificar l’oferta
Dos esquiadors al pla de la Caubella, a l'estació de Pal Arinsal.

Dos esquiadors al pla de la Caubella, a l'estació de Pal Arinsal.

Dos esquiadors al pla de la Caubella, a l'estació de Pal Arinsal.

ARXIU
Actualitzada 18/10/2021 a les 11:46
El president d’Ensisa i cònsol major de Canillo, Francesc Camp, confia que la nova societat que integrarà les estacions d’esquí de Pal Arinsal i Soldeu-el Tarter pugui començar a oferir una oferta conjunta a partir de la temporada d’estiu de l’any vinent. “Un dels objectius de l’acord entre EMAP i Ensisa és, justament, poder comercialitzar una oferta integrada i diversificada. Pal Arinsal està molt ben posicionada en el món de la bicicleta de muntanya i Canillo té una oferta d’activitats familiars molt atractiva. Espero que l’estiu de l’any que ve puguem començar a fer projectes conjuntament”, va afirmar Camp ahir al matí en declaracions a la premsa a la Fira del Bestiar de Canillo.

El preacord per integrar EMAP i Ensisa en una nova societat va anunciar-se l’última setmana de setembre. Camp va afirmar que l’objectiu amb què treballen els socis que negocien l’acord –els comuns de Canillo i la Massana i Crèdit Andorrà– és poder tancar el pacte de socis abans del final d’any. “Abans de signar el pacte hem d’acabar d’explicar-lo bé a tots els actors i col·lectius implicats. Volem que hi hagi un consens ampli, tant al comú com entre els petits accionistes d’Ensisa”, va puntualitzar Camp. El cònsol va assegurar, però, que el preacord “s’ha rebut bé” a la parròquia i li “consta” que a la Massana també.

L’acord entre EMAP i Ensisa és el primer pas perquè l’estació de Pal Arinsal, ara comercialitzada sota la marca Vallnord, pugui oferir els seus productes i serveis en el futur sota el paraigua de Grandvalira. Sobre aquest punt, Camp va matisar que la integració tardarà més temps a materialitzar-se. Un altre dels objectius del preacord és poder oferir un forfet únic que doni accés a tots els dominis equiables del país, la qual cosa consolidaria Andorra com un sol destí de neu.

La nova societat que gestionarà les estacions de Pal Arinsal i Soldeu-el Tarter tindrà inicialment el 19,9% de capital de la Massana, el 40,09% de Canillo i el 39,06% de Crèdit Andorrà, tot i que l’objectiu a mitjà termini és que la Massana hi augmenti la seva participació fins al 30%. Segons el preacord, la nova societat destinarà el 50% dels beneficis a inversions. Una de les primeres serà la unió de Pal i Arinsal amb dues pistes que baixaran del pic Negre a Setúria. Els treballs, que començaran l’any vinent, tindran un cost aproximat de 36 milions i mig d’euros.

CLAUS

1 Preacord entre emap i ensisa per a la integració

A finals de setembre va anunciar-se un preacord per a la integració de les empreses que gestionen Pal Arinsal i Soldeu-el Tarter en una nova societat.


2 Pal Arinsal, sota el paraigua de Grandavalira

El pacte entre EMAP i Ensisa és el primer pas perquè Pal Arinsal pugui comercialitzar en el futur els seus productes sota la marca Grandvalira.

3 Més a prop d’un forfet únic per a tot el país
Un dels objectius del preacord és consolidar Andorra com un sol destí de neu mitjançant la creació d’un forfet únic per a totes les pistes del país.
Etiquetes
Veure’n més
11
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts