Ferit lleu un motorista de 23 anys per un accident a Escaldes

La passatgera d'una moto ha patit una fractura al genoll després d'un altre accident a Canillo

Ambulàncies davant de l' hospital

Ambulància ambulàncies HospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un motorista, resident de 23 anys, ha resultat ferit amb contusions lleus en un accident per col·lisió per abast amb un turisme a la Carretera General 2 al punt quilomètric 1’250, a Escaldes-Engordany. El sinistre s’ha produït a les 17 hores de la tarda d'aquest diumenge. Els dos vehicles implicats, segons ha informat la policia, són la motocicleta del resident–KTM 790 Duke-, i el turisme -Toyota Corolla-, ambdós amb matrícula del Principat.

Ferida la passatgera d'una moto en un accident a Canillo

Una dona no resident de54anys, va resultar ferida en un accident amb moto quan ella anava de passatgera. La dona resta a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell a l'espera de saber si serà ingressada en les properes hores perquè va patir una fractura al genoll, segons han informat fonts del centre sanitari aquest matí, però el pronòstic no és dolent per la qual cosa segurament avui mateix serà donada d'alta.

L'incident va tenir lloc ahir a la tarda a la Carretera General 2 al punt quilomètric 9’500 a Canillo. La policia va rebre l'avís a les 18:19 hores quan la motocicleta, BMWR1200GS, de matrícula espanyola, es va accidentar. En el sinistre només hi va estar implicada la motocicleta.

tracking