x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
ENSENYAMENT SUPERIOR

Humanium International tindrà la seu física a Sant Julià

El centre té previst començar a impartir els estudis el curs vinent
Enrique Sanz-Burguete, rector del centre ahir a Sant Julià.

Enrique Sanz-Burguete, rector del centre ahir a Sant Julià.

Enrique Sanz-Burguete, rector del centre ahir a Sant Julià.

Actualitzada 16/10/2021 a les 12:12
El rector honorífic de la Universitat Humanium Internacional, Enrique Sanz-Burguete, va anunciar ahir que el centre d’ensenyament superior establirà la seu física a Sant Julià de Lòria i que els estudis s’iniciaran a partir del curs 2022-2023. Un anunci que es va fer en el marc de la segona fase del Gran Premi Musical Lauredià, que se celebra a la parròquia aquests dies. L’ens comunal ho va celebrar amb un missatge a les xarxes socials i va afirmar que aquest anunci significarà un pas més per fer de Sant Julià de Lòria el campus universitari del país.

El projecte de l’Humanium International University va iniciar-se fa quatre anys amb l’ajuda d’Actua, segons va informar l’executiu durant la presentació del centre. Inicialment la capacitat es preveu d’unes 200 matriculacions i seguirà un mètode semipresencial centrat en els estudis musicals, però que s’ampliarà a altres branques de les humanitats. A més, la idea és que per poder fer les classes pràctiques s’estableixin convenis amb centres musicals del país.

El Govern, en la sessió del 20 de gener del 2021, va acordar l’autorització per a la creació i l’obertura de la Humanium International University. Més en detall, dimecres passat el Govern també va aprovar la creació del títol estatal de màster en composició musical amb noves tecnologies i el títol en interpretació musical.

En la seva presentació, la ministra d’Educació, Ester Vilarrubla, va qualificar l’arribada de la universitat com “una oportunitat més per tornar a situar Andorra a nivell internacional amb un referent educatiu, cultural i de qualitat”. Per la seva banda, el director de comunicació d’Humanium International University, Eugenio Martín, va destacar la singularitat que l’estudi musical pugui arribar a l’excel·lència acadèmica que suposa un doctorat.
Etiquetes
  • #1 Endavant amb el campus universitari lauredià
    (16/10/21 13:03)

    Benvinguda la universitat Humanium International a la parróquia laurediana . L'esperit docent es un pilar necessari i imprescindible per apuntalar una base preparada i intel-lectual de les noves generacions. El campus universitari de Sant Julià s'amplia i ja consta de  6 centres educatius a més de la Humanium : Universitat d'Andorra, la Carlemany, l'escola de pilots aeris, la Europea i el Centre educatiu d'Auvinyà. 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts