x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
rEPORTATGE

El gatet de Montaner

La consellera en va anunciar a les xarxes l’adopció i el va retornar pocs dies després.
La fotografia publicada per Montaner a les xarxes.

La fotografia publicada per Montaner a les xarxes.

La fotografia publicada per Montaner a les xarxes.

Actualitzada 16/10/2021 a les 12:13
Adoptar un animal és un acte de generositat i bondat però també de responsabilitat. Encara no fa un mes, la consellera general Carine Montaner va decidir fer el pas i afegir un nou membre a la família. Ho anunciava a través de les xarxes socials amb un muntatge fotogràfic per presentar el gat cadell. Aprofitava l’anunci per agrair la feina que fan a l’associació d’animals Laika. “Amb pocs mitjans és increïble tot el que fan. Hi ha massa animals abandonats i amb la crisi encara més ara... és trist!”, va afirmar la parlamentària. En el mateix post afegia que “ells l’únic que volen és amor, tendresa i atenció”. Els seus seguidors no van trigar a destacar el bonic gest de la consellera, que també va recollir un bon grapat de likes.

La sorpresa va arribar, però, quan només tres o quatre dies després de l’anunci el gatet era retornat a Laika. Fonts properes a l’associació van exposar que no va passar ni una setmana del retorn del cadell i que la parlamentària va portar pinso i altres obsequis per a l’entitat. El motiu que va al·legar va ser, segons l’associació, una al·lèrgia espontània. Un argument que no és el primer cop que escolten a Laika quan algú els retorna un gat tot i que recorden que en cas d’una reacció cal visitar un especialista i fer-se les proves perquè pot estar ocasionada per substàncies d’altres procedències.

L’associació té diversos mecanismes abans de donar un gat en adopció, com ara fer un qüestionari i una entrevista prèvia i deixar un temps prudencial a l’animal perquè s’adapti a la seva nova casa. En aquest cas, però, el temps va ser molt curt.
Etiquetes
Veure’n més
57
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts