López es reuneix amb l'alcaldessa de París

El president socialdemòcrata ha tractat amb Anne Hidalgo la importància de la presència francesa al Principat i l'ha convidat a visitar el país

Pere López i l'alcaldessa de Paris, Anne Hidalgo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president socialdemòcrata, Pere López, s'ha reunit avui amb Anne Hidalgo, candidata del Partit Socialista francès a les presidencials de França i actual alcaldessa de París, amb l'objectiu d'augmentar la presència francesa a Andorra, segons informa el partit en un comunicat.

López ha aprofitat per convidar Hidalgo a visitar el Principat perquè comprovi la incidència gal·la al país, la necessitat d'ampliar les relacions bilaterals i la importància de la col·laboració amb les regions del sud de França per millorar en aspectes com l'estat de les carreteres que uneixen ambdos territoris i les possibles connexions ferroviàries, entre altres, afirma el partit vermell. Hidalgo i López s'han trobat avui a València durant el 40è congrés del Partit Socialista Obrer espanyol (PSOE), ja que la candidata del PS a les presidencials franceses havia de recollir el premi Manuel Marín per la seva gestió municipalista.

El president socialdemòcrata també s'ha reunit avui amb Jean-Marc Germain, secretari de Política Europea del PS francès, i Sébastien Vincini, primer secretari del PS francès a l'Alta Garona. El líder socialdemòcrata i Germain han aprofundit les relacions entre partits i han fixat unapròxima reunió a Paris amb Hidalgo mentre que amb Vincini han coordinat accions de campanya al Principat de la candidata a les presidencials i d'altres que organitzarà el PS per als francesos residents a Andorra, notifica el PS.

tracking