TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Impostos

La taxa turística entrarà en vigor abans del mes de setembre del 2022

L’Andorra Mountain Music se celebrarà durant els caps de setmana del mes de febrer

El carrer de la Unió, concorregut pel pont del Pilar.F. GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La taxa turística arribarà al Principat abans que acabi el 2022, tal com va reiterar ahir el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres, qui va recordar que la idea del Govern és que es comenci a aplicar la primavera de l’any que ve. Ara bé, Torres va admetre que segueixen negociant amb el sector turístic, que reclama que s’ajorni l’aplicació d’aquest impost. En aquest sentit, el ministre de Turisme no va descartar que l’entrada en vigor es retardi fins a l’estiu o, com a molt, al setembre de l’any vinent. “L’objectiu és que la campanya d’hivern 2022-2023 la taxa ja estigui en vigor”, va asseverar. Sobre la taxa, Torres va voler repetir que es tracta d’un impost de caràcter finalista i que “la recaptació es revertirà íntegrament al sector turístic”.

Pel que fa a l’edició d’hivern de l’Andorra Mountain Music, el responsable de la cartera de Turisme va detallar que el festival musical se celebrarà durant els caps de setmana del febrer. Torres va apuntar que l’esdeveniment busca “posicionar el producte que oferim per augmentar la qualitat de l’experiència al país” i que l’objectiu principal no és augmentar l’afluència de visitants, sinó que “el turista faci una despesa mitjana més important durant l’estada al país”.

tracking