Augmenten a 26 els positius de les escoles de Sant Julià i la Massana

Salut ha registrat dotze nous contagis des d'ahir i hi ha 69 casos actius

Alumnes escola andorrana Sant JuliàFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre de Salut ha informat que els brots escolars actius sumen 26 afectats de Covid, amb 18 positius a l'escola andorrana de maternal i primera ensenyança de Sant Julià, concretament 17 alumnes i 1 docent i 8 a la de la Massana (6 alumnes i 2 docents).Els nous positius respecte la darrera actualització (2 alumnes a Sant Julià i 1 docent a la Massana) s’han trobat mitjançant els cribratges de seguiment que s’han fet a les aules.En total, hi ha 13 aules sota vigilància activa –1 total i 12 parcial– i 2 en vigilància passiva.

La incidència del Covid ha baixat a 69 casos actius, situant-se per sota del centenar, després que nou persones superesin la malaltia des de l'última actualització, el que registra un total de 15.139 altes. Actualment no hi ha cap ingressat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell ni a planta ni a l'UCI i les defuncions es mantenen a 130. En l'última jornada s'han registrat dotze nous contagis, el que augmenta la xifra total de casos des de l'inici de la pandèmiade coronavirus SARS-CoV-2 al Principat a 15.338 persones.

Finalment, des de l’inici del Pla de vacunació ja s’han administrat 106.135 vacunes, de les quals 54.333 són primeres dosis, 51.519 segones i 283 terceres.

tracking