Nova entitat

Formalitzada la Fundació Andorra Recerca + Innovació

Ester Vilarrubla ha estat nomenada presidenta de l'entitat i Jordi Gallardo, vicepresident

L'entitat s'ha formalitzat davant notariFundació Andorra Recerca + Innovació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous el Govern ha formalitzat la creació de la nova Fundació Andorra Recerca + Innovació davant notari. El patronat que la liderarà està format per la ministra d'Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla; el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo; la ministra d'Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Sílvia Calvó -com a representant de Forces Elèctriques-; i el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres -com a representant d'Andorra Telecom-.

La presidència del patronat serà rotatòria i canviarà cada dos anys entre els representatns dels ministeris de recerca i innovació. Així doncs, Ester Vilarrubla ha estat nomenada presidenta de la fundació, i Jordi Gallardo, vicepresident.

Segons la mateixa entitat, "la Fundació Andorra Recerca + Innovació neix amb l'objectiu d'aglutinar el coneixement que fins ara es dividia en l'Institut d'Estudis Andorrans, l'Observatori de Sostenibilitat d'Andorra i ActuaTech, i optimitzar així els recursos per crear i projectar noves oportunitats per a la recerca, innovació i emprenedoria i trobar sinergies en diferents àmbits".

tracking