x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Turisme

Entrada de 55.000 vehicles i ocupació del 83% als hotels pel pont

El Pilar ha portat més clients d'arreu d'Espanya i han arribat més turistes que per la Mercè o la Diada
Turistes per l'avinguda Carlemany durant el pont del Pilar

L'ocupació hotelera va arribar al 97% durant el Pont del Pilar

Turistes per l'avinguda Carlemany

Fernando Galindo
Actualitzada 13/10/2021 a les 18:30
El departament de Mobilitat ha registrat l'entrada de 55.354 vehicles a través dels dos punts fronterers durant els quatre dies del Pont del Pilar que va finalitzar aquest dimarts a Espanya, segons ha informat el ministre Jover durant la roda de premsa posterior al consell de ministres d'aquest dimecres. Aquesta xifra supera en 5.654 vehicles les previsions realitzades inicialment. La frontera hispanoandorrana ha tingut el volum més important de trànsit, amb una entrada total de 34.714 vehicles, mentre que a la frontera amb França se n’han comptabilitzat 20.640.

Per dies, a la frontera del riu Runer el dia més transitat va ser el dissabte amb 11.322 vehicles. Pel que fa a la frontera del Pas de la Casa, el dia més destacat va ser també el dissabte amb 6.925 vehicles. Pel que fa a la sortida, tal com s’havia previst, el dia de més activitat a la frontera hispanoandorrana ha estat el dimarts, amb 10.856 vehicles. A la frontera amb França els dos dies més destacats quant a la sortida de vehicles han estat dissabte, amb 6.735, i diumenge, amb 6.755.

El ministre Jover ha notificat que el nou servei de la pàgina web de Mobilitat, que es va activar dijous 7 d'octubre, ha registrat 631 visites fins ahir i pel que fa a l'aplicació de mòbil es van produir 78.700 visualitzacions durant el Pont del Pilar.

Ocupació hotelera al 83%
La Unió Hotelera fa un balanç positiu de les xifres que ha deixat el pont del Pilar en els seus 54 afiliats que han obert durant aquestes 4 nits de pont i que de mitjana han tingut un 83,02% d'ocupació. Són xifres superiors als ponts de la Mercè i de la Diada, i tot i que el perfil del client segueix sent de proximitat, durant el pont del Pilar han vingut més clients d'arreu d'Espanya.


Els dies anteriors al pont, la Unió Hotelera va comptabilitzar un 61,23% d'ocupació, una xifra molt semblant a la del cap de setmana anterior al pont del Pilar.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts