x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
CULTURA

La reconstrucció del campanar de Sant Vicenç d'Enclar costarà 187.312 euros

L'executiu ha aprovat la licitació dels treballs de descontaminació i desamiantatge de Sud Ràdio
Església de Sant Vicenç d'Enclar

Església de Sant Vicenç d'Enclar

Església de Sant Vicenç d'Enclar

Actualitzada 13/10/2021 a les 18:45
Els treballs de reconstrucció del campanar de Sant Vicenç d'Enclar han estat adjudicats a l'empresa Construccions Roca per un import total de 187.312,52 euros, dels quals 80.000,00 euros a càrrec del pressupost 2021 i 107.312,52 euros del 2022, segons informa l'executiu en un comunicat. Les obres tenen com a objectiu principal impulsar la reconstrucció del campanar, però també es preveu abordar la reparació de les afeccions estructurals i constructives que l’esfondrament de la torre va provocar, així com incidir en l'adequació de l'interior del temple i millorar l'entorn proper. 

Treballs de Sud Ràdio
El ministre Jover ha informat durant la roda de premsa posterior al consell de ministres d'aquest dimecres, que també s'ha aprovat la licitació dels treballs de descontaminació i desamiantatge així com la retirada de tots els elements mobles i maquinària de l’edifici de Sud Ràdio a Encamp, mitjançant un concurs nacional. Les ofertes del qual es poden presentar fins el 18 de novembre del 2021.


Aquests treballs contemplen la retirada i el tractament adient dels elements contaminants tant els materials que contenen fibra d'amiant o olis minerals contaminants. Així mateix, un cop retirats s'hauran de transportar fins a un gestor de residus, a excepció dels que s’indiquin que s’hauran de conservar.


Els treballs també inclouen la descontaminació de petits objectes que contenen amiant i que actualment estan emmagatzemats a les dependències de Patrimoni Cultural, procedents de l’edifici de Ràdio Andorra i que no es van poder tractar quan es va realitzar el desamiantatge in situ.
Etiquetes
  • #1 Repi
    (13/10/21 22:41)

    Sense comentaris. Preu descandol.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts