x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Tres detinguts i dos ferits per una baralla a Caldea

La policia els atribueix un delicte contra l'honor i dos contra la intimitat
Exteriors de l'edifici del termolúdic Caldea.

Exteriors de l'edifici del termolúdic Caldea.

Exteriors de l'edifici del termolúdic Caldea.

Fernando Galindo
Actualitzada 13/10/2021 a les 13:09
La policia va detenir la nit de dilluns tres persones arran d’una baralla que va tenir lloc dintre de les instal·lacions del centre termolúdic de Caldea. Segons va informar el departament en un comunicat de premsa, la discussió va estar protagonitzada per dues famílies i hi van arribar a participar fins a deu persones. Així, en rebre l’avís en què se sol·licitava la seva intervenció, els agents de policia es van personar al lloc dels fets i van poder comprovar que hi havia una desena de persones alterades per una discussió entre alguns dels integrants. D’aquesta manera, i seguint la informació facilitada per la policia, algunes de les persones implicades en la baralla van arribar a les mans per resoldre el conflicte.

D’arran dels fets, dos persones van quedar ferides i tres van quedar detingudes. La policia els atribueix, respectivament, un delicte contra l’honor i dos delictes contra la integritat de les persones. Al tancament d’aquesta edició les persones encara es trobaven en dependències policials.

RESCAT
Per altra banda, el cos de bombers va haver de fer un rescat de muntanya entrada ja la nit de dilluns. Segons van informar des del cos, una família de tres integrants es va desorientar dilluns al vespre quan baixava el pic de Padern cap a la urbanització de Can Diumenge. Les mateixes fonts van indicar que la sortida familiar es va allargar més del previst després de durar bona part del dia. Arribat i ben entrat el vespre van decidir trucar als bombers per avisar que continuaven el descens, tot i la poca visibilitat que tenien.


En aquestes circumstàncies, al cap d’unes hores i encara amb camí per recórrer, un dels integrants va començar a sentir angoixa i es va bloquejar, obligant els bombers a fer el rescat en helicòpter. Els altres dos membres de la família, no obstant això, van poder acabar la ruta pel seu propi peu.


El pic de Padern està situat a la parròquia d’Encamp i té una altura de 1.857 metres. Des del pic es poden observar tant la vall escaldenca com la vall del Madriu i el naixement del riu Gran Valira a la conjunció entre ambdues valls. Es tracta d’una ruta que no té una gran dificultat afegida.

 
UNA DONA INGRESSADA A L'UCI ARRAN D'UN ACCIDENT
Una dona resident de 50 anys es troba ingressada a la unitat de cures intensives de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell pendent d’una operació de pelvis després d’haver patit un accident ahir al matí a la carretera secundària 101, concretament a la carretera de la Plana d’Escaldes-Engordany. La policia va rebre l’avís poc després de dos quarts de nou del matí, quan la conductora i única ocupant va patir el sinistre amb només el seu turisme implicat, un Volvo XC 70 amb matrícula andorrana.

D’altra banda, la policia va informar d’un altre sinistre que va tenir lloc poc abans de dos quarts de dotze del migdia a la rotonda del quilòmetre 0, amb el resultat d’un motorista ferit amb lesions lleus. El sinistre va passar entre un Citroën C4 Picasso de matrícula espanyola i una motocicleta Silence Scutum d’Andorra, que conduïa l’home de 51 anys que va resultar ferit.
Etiquetes
  • #1 Que psa nen
    (13/10/21 08:00)

    Sembla que cada dia hi van mes quillos 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts