x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Pandèmia mundial

Benazet confia que l'oci nocturn no tornarà a tancar

El ministre afirma que a partir del novembre es fixaran les limitacions per als establiments que seran menys que les vigents fins ara
Joves de festa en un esdeveniment d'oci nocturn.

oci nocturn podrà obrir en l'horari dels bars

Joves de festa en un esdeveniment d'oci nocturn.

Fernando Galindo
Actualitzada 13/10/2021 a les 18:40
L'estudi observacional que es fa als establiments d'oci nocturn i pubs que obren divendres i dissabte amb la mateixa activitat de sempre no ha detectat fins ara cap cas positiu, segons ha assenyalat el ministre Joan Martínez Benazet en la compareixença d'aquesta tarda. El titular de Salut ha assegurat que "la intenció si no hi ha cap ensurt és que l'oci nocturn continuï obert amb el mínim de restriccions i estic optimista i crec que no haurà de tornar a tancar". I ha afegit que a partir del novembre, quan finalitza el període de l'estudi vigent que fixa l'obligació de presentar el passaport de vacunació, una prova TMA negativa o un certificat que acrediti que s'ha passat la Covid per accedir als locals i les limitacions d'aforament, es fixi de manera reglada les condicions de funcionament que seran "amb menys limitació". 

El ministre ha destacat que en les dues setmanes que han transcorregut des de que es va reobrir amb condicions l'oci nocturn no s'ha diagnosticat cap contagi de Covid que es pugui vincular a aquesta activitat i ha manifestat que "creiem que les mesures estan donant bon resultat" i permeten desenvolupar l'oci nocturn "amb seguretat".

Normalitat per Nadal
Joan Martínez Benazet ha comentat que la tònica dels propers mesos serà que en moments de més interacció social es pugui produir algun rebrot "com podria ser per Nadal" tot i que ha recalcat que gràcies a la vacunació les infeccions que es detecten "no tenen impacte sanitari i està demostrat que salven vides". El titular de Salut ha declarat que "és difícil fer la previsió per al Nadal però esperem tenir certa normalitat, com ara que aplicant mesures de prudència ens permeten interaccionar molt més" que en els mesos previs de la pandèmia. 
  • #2 aloro
    (13/10/21 19:39)

    Demà tancats....

    Respondre
  • #1 Joan
    (13/10/21 18:43)

    Benazet confiava en la somiada immunitat de ramat i ja veus ....

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts