Pont del Pilar

Retencions per la sortida de turistes

Cues a la frontera en sentit sud, a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany

Les cues de cotxes es van acumulantFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'operació sortida del Pont del Pilar ha afectat des de primera hora algunes vies del Principat durant aquest dimarts. Les majors complicacions es concentren en direcció a la frontera hispanoandorrana en sentit sud amb cues que s'han estés fins els 2 quilòmetres en alguns moments del matí i que s'han intensificat a l'alçada de la Portalada fins a Sant Julià de Lòria, tot i que hi ha hagut retencions en moltes zones de les parròquies centrals al llarg del matí.

La gran quantitat de turistes que han visitat el país durant aquests quatre dies torna a dificultar la mobilitat. L'avinguda Tarragona ha registrat les conseqüències de la sortida de turistes amb moltes estones de trànsit lent des de la rotonda d'Engolasters i a la sortida d'Encamp en sentit sud, sobretot durant el migdia.

La marxa de la gran quantitat de visitants que hi ha hagut aquest pont a Andorra també ha provocat retencions a l'N-145 de fins a tres quilòmetres en direcció a la Seu i també a la C-14 al seu pas per Organyà.

Durant al llarg del matí, també s'han registrat cues a la Massana en sentit sud pels trajectes de treballadors cap a la feina i dels turistes que han començat l'operació sortida de bon matí.

tracking