Diari TV

Naudi demana no fer de la Massana una ciutat dormitori

El conseller de CC supedita la construcció de la segona fase del giny de Carroi si s’uneix per pista el domini esquiable de Pal amb Arinsal

El centre de la Massana.FERNANDO GALINDO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del grup parlamentari de Ciutadans Compromesos (CC), Carles Naudi, va mostrar-se prudent respecte de la conveniència de la construcció de la segona fase del telefèric del pic de Carroi –que l’hauria d’unir amb les pistes de Pal– per a la parròquia massanenca en una entrevista a Diari TV. En aquest sentit, Naudi va supeditar la viabilitat de la infraestructura a la unió per pista del domini esquiable de Pal amb Arinsal, tal com es preveu des de la fusionada societat entre Ensisa i EMAP. “En funció del que passi amb l’estació el giny pot ser negatiu, ja que si connecta només amb una estació petita com Pal ens pot perjudicar. En canvi, pot ser bo per als negocis de la Massana si el domini esquiable és més gran”, va valorar.

En qualsevol cas, la premissa de Naudi és “no convertir la Massana en una ciutat dormitori”. De fet, aquest argument també el va fer extensible amb la necessitat d’enllaçar el futurible vial massanenc amb el centre del poble. “Si es projecta connectant accessos, serà una infraestructura que amb els anys s’haurà d’acabar fent”, va subratllar. Amb tot, va excusar que actualment, per motius pressupostaris, “és una obra que no podem executar”. Mentrestant, el dirigent va reivindicar que amb CC dins de l’executiu de coalició s’ha pogut avançar en el procés de descongestionar el trànsit de les valls del nord, fent al·lusió a l’eixamplament de carretera entre la rotonda del túnel dels Dos Valires i la rotonda d’Anyós. “Aquest tram està generant embussos però és un mal que hem de patir per acabar les cues”, va manifestar. Per últim, va destacar el nou emplaçament de l’heliport a la Caubella com una solució a les queixes veïnals per la contaminació acústica.

tracking